Plejebørn

Et barn i pleje har mindst to familier og skal forholde sig til mindst to hjem og to sæt voksne. Ofte kan der opstå konflikter om småting, men hvor konflikterne kan have stor betydning for barnet eller for en eller flere af de voksne.

Det er almindeligt at have uenigheder om opdragelse, tøj, frisure, mad m.v. og om aftaler om afhentning og modtagelse, specifikt hvordan det skal foregå, når barnet skal fra den ene familie til den anden.

Det er en god ide at få talt sammen og at få lavet klare aftaler inden uenighederne bliver til konflikt, men det er aldrig for sent at reparere på et konfliktfyldt samarbejde.

Når jeg arbejder med plejebørn og deres familier bruger jeg ‘samarbejdssamtaler‘, som er en særlig metode til at forebygge og løse konflikter i familier, der deles om børn.

Sådan gør du

Hvis du tænker at I kunne have gavn af et samtaleforløb, kan du kontakte mig på email, hvor du kort beskriver problemstillingen. Jeg vil hurtigt oplyse, om jeg evt. har ventetid, så I kan komme videre.

Du er også velkommen til at ringe til mig på tlf. 3066 8343 eller sende en sms, hvor du beder om at blive kontaktet og hvornår det passer dig bedst.